La FEPCCAT reprèn l’activitat després de l’aturada d’agost

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars torna a arrencar motos després de la parada per vacances del mes d’agost. A partir d’avui, l’entitat recupera els horaris habituals, de 9h del matí a 17h de la tarda.

OBERT.png

La segona meitat de l’any comença amb un calendari atapeït d’activitats i projectes que la federació promou per al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, les seves entitats membres i els seus professionals.

D’entre totes, destaca el flashmob de la cursa solidària “En Marxa per la paràlisi cerebral”, que tindrà lloc el 20 de setembre davant dels Jardins de Pedralbes, el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, el proper 6 d’octubre, juntament amb el Congreso de Confederación ASPACE, que enguany té lloc a Navarra, o la mateixa cursa “En Marxa per la paràlisi cerebral”, que torarà a reunir més de 2.000 persones a Les Corts.

A més, la FEPCCAT impulsarà, durant el darrer trimestre de l’any, diverses formacions per als professionals de les seves entitats membres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s