L’Iñaki, protagonista del cartell de la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”

Amb 8 i 10 anys respectivament, l’Iñaki i la Nerea van posar sota els focus i davant la càmera per protagonitzar, amb la Gisela, el cartell de la 8a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. Com són? Què els agrada? Descobriu, avui, a l’Iñaki!

twEnMarxaNov2018

L’Iñaki

L’Iñaki té 8 anys i té la música com a companya vital. El seu pare, de fet, el descriu com un “viciat”, ja que n’escolta des dels primers instants de vida. Ara que ha crescut, és molt selecte amb allò que li ve de gust i allò que no li interessa.

Gaudeix amb Nino Bravo, Jarabe de Palo, Pavaroti, així com també amb la música infantil portuguesa. Per contra, apostes com AC-DC, per exemple, acostumen a desagradar-li. És ràpid expressant si la tonada val la pena o és millor canviar-la.

És un gran aficionat a l’aigua. Ja sigui freda del mar, o calenta d’un bany a casa, l’Iñaki gaudeix sempre. De la mateixa manera, quan fa equinoteràpia amb els companys de l’Associació Esclat s’ho passa d’allò més bé.

Per acabar, és un bon viatjant. És un gran observador, i des de la finestra ressegueix el paisatge i com aquest va canviant poc a poc. Quan tothom pateix amb les turbulències dels avions, ell riu i es diverteix amb les vibracions de l’aparell. Aviat provarà una bicicleta adaptada que la mateixa família ha dissenyat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s