“L’altra cara de la paràlisi cerebral” 2018 aterra a Alemanya

El projecte de la FEPCCAT per conèixer com s’atén a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars arreu d’Europa va fer una parada, a finals d’abril, a Alemanya. L’equip del projecte va visitar, a l’est del país, una institució tricentenària.

IMG_4788.JPG

El centre de Katharinenhof, actualment dins el paraigua de la Diakoniewerk Oberlausitz e.V., disposa de serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual i física severa, així com també discapacitat múltiple.

Les reunions amb l’equip directiu de l’entitat van permetre a la FEPCCAT comprendre el model d’atenció existent a l’Estat Lliure de Saxònia, així com dibuixar les línies mestres dels models existent a la resta d’estats de la República Federal Alemanya.

 

L’evolució de l’entitat al llarg de tots els seus anys d’història va sorprendre als membres de la delegació, que alhora van creure interessant l’aposta pels projectes educatius inclusius i el sistema residencial.

Totes les bones pràctiques i models de referència recollits al llarg del projecte seran presentats durant el segon semestre de l’any en un informe de la FEPCCAT.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s