La Confederación ASPACE obre les inscripcions del Congreso de Parálisis Cerebral 2017

Per setè any consecutiu, la Confederación ASPACE organitza el seu Congreso de Parálisis Cerebral amb l’objectiu de consolidar la trobada com un punt de referència de persones amb paràlisi cerebral, famílies, treballadors i directius d’entitats i altres agents socials. Enguany, l’esdeveniment tornarà a tenir lloc a Madrid, a l’Hotel NOVOTEL Madrid Center, durant els dies 13 i 14 d’octubre. 

CongresoPC2016_2
Taula rodona del Congreso de Parálisi Cerebral 2016

El termini d’inscripcions finalitzarà el 31 de juliol. Cal recordar que en el congrés de 2016, es va batre el rècord d’inscripcions amb més de 600 assistents, 100 dels quals eren persones amb paràlisi cerebral. L’índex de peticions d’assistència va ser tan alt que totes les places es van acabar abans del període estipulat.

congresopc2016.jpgDes de la Confederación ASPACE s’ha treballat en un programa d’activitats complet i variat, que cedeix el protagonisme a les persones amb paràlisi cerebral. S’hi podrà gaudir de taules rodones, de tallers, d’activitats culturals, d’una exposició de fotografia i de l’entrega dels Premis ASPACE Ipsen Pharma, entre d’altres.

Trobareu el programa i l’enllaç d’inscripció al portal web de Confederación Aspace.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s