“Jocomunico” serà presentada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 25 de gener

L’aplicació gratuïta de Comunicació Alternativa i Augmentativa (CAA) desenvolupada per Joan Pahisa, i que ha comptat en el procés de validació amb la col·laboració activa d’usuaris de Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), “Jocomunico” serà presentada el proper 25 de gener, a les 10h, a la Sala d’Actes de l’Edifici Eureka del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La jornada constarà de dues parts. La primera, una presentació de l’aplicació dirigida tant a mitjans de comunicació com a centres i a professionals que treballin en el camp de la comunicació augmentativa. La segona, un taller pràctic d’ús de l’aplicació amb torn obert de preguntes al final dirigit principalment a centres i a professionals.

Cal recordar que aquesta eina, elaborada per Pahisa i un equip finançat per Fundació Adecco, Telefònica i Ericsson, transforma el llenguatge telegràfic fruit de l’ús de pictogrames a llenguatge natural. D’aquesta manera es millora la comunicació dels usuaris, així com la seva autoestima. L’aplicació també es pot utilitzar en fases de rehabilitació del llenguatge.

Atès que l’aforament de la sala és limitat, es prega a les persones interessades que confirmin la seva assistència a info@jocomunico.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s